Bliv udstiller

Holistisk festival Kerteminde

Bliv udstiller

på Holistisk Festival Kerteminde

Ønsker du:
At præsentere dig selv og dine ydelser/produkter til en bredere kreds? Både overfor gæsterne på festivalen og via vores hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier, ligesom festivalen vil blive omtalt i medierne?

Ønsker du som behandler/terapeut/reader:
At tilbyde prøvesessioner, hvor du får mulighed for at vise, hvad du kan? At få tilbud om måske at holde en workshop/indlæg af 45 minutters varighed en eller flere af dagene? At gøre en forskel for andre mennesker, så de får øget selvindsigt, selvbevidsthed og bedre balance i krop og sind?

Så er Holistisk Festival Kerteminde det helt rigtige for dig! Send en mail hurtigt muligt til elsebeth@holistisk-festival-kerteminde.dk og skriv lidt om dig selv og hvad, du tilbyder, med link til din hjemmeside.

Du vil blive kontaktet for en eventuel uddybning og med yderligere information om priser og praktiske forhold.

Hvis pladserne er optaget, vil du kunne blive skrevet på ventelisten, og blive kontaktet ved eventuelle afbud. Da vi allerede har forhåndsreserveret halvdelen af standene, forventer vi, at der bliver hurtigt udsolgt – så det er om at slå til snarest muligt! Vi forbeholder os retten til at udvælge standholderne, så der bliver et så bredt udvalg som muligt.

Vi kommer i dyb kontakt med vores indre kerne og kilden til al udvikling og skabelse.

Køb en billet

Holistisk festival i kerteminde

Køb en billet i dag, og kom med på en spirituel rejse sammen med os!

Billetter til Holistisk Festival tilkøbes på forhånd, og det er først til mølle. Billetter købes på nedenstående link.

Der er desværre ikke mulighed for gratis børnebilletter, da vi af hensyn til Coronaen skal vide nøjagtigt hvor mange mennesker, vi lukker ind.

Tilmeld nyhedsbrevet