Om festivalen

Holistisk festival Kerteminde

Om Holistisk Festival

Afholdes årligt i Kerteminde

Visionen for festivalen har været nogle år undervejs. Jeg, Elsebeth Fogh, har i årevis drømt om en holistisk sommerhøjskole her i Kerteminde med tid til både ro og bevægelse samt inspiration og fordybelse i spirituelle og kulturelle oplevelser med det hele menneske i fokus og føde for krop og sjæl.

Med tiden foldede visionen sig ud, og jeg kunne mærke, at festivalen skulle foregå ude i naturen med bedre mulighed for udfoldelse under åben himmel og med kontakt til moder jord.  

Det hele menneske er i fokus med spændende input til både krop, sind og ånd. Her er tid til ro og fordybelse i rekreative rammer med positive indslag til øget livskvalitet og kontakt med din indre livskraft.

Hvad kan vi tilbyde?

Holistisk festival i kerteminde

Vores festival er en holistisk messe med præsentation af en bred vifte af bevidsthedsudvidende metoder og indfaldsvinkler til selvudvikling og selvindsigt – som jeg selv har haft så stor gavn af i mit liv og personlige udvikling. Festivalen er krydret med musik, dans og sang, så vi dermed naturligt flytter bevidstheden fra hovedet ned i kroppen og sanserne.

Vi kommer i dyb kontakt med vores indre kerne og kilden til al udvikling og skabelse. Mit håb er, at du som deltager vil få et pusterum og åndehul fra hverdagens trummerum eller stress og jag, hvor du bare kan trække vejret dybt og være i nuet – hvor du kan mærke dig selv og dine længsler.

Tilmeld nyhedsbrevet