Breathwork ved Mie Tastesen

deltag i aktiviteterne på pladsen

Kroppen er en kemisk fabrik med mange billioner celler, der alle har brug for ilt. Fabrikken er derfor i høj grad reguleret gennem de mange tusinde gange, vi hver dag trækker vejret. Vejrtrækningen påvirkes af, hvordan vi har det. Er du stresset, bliver din vejrtrækning hurtig og overfladisk. Er du i ubalance, er din vejrtrækning det også. Kan du ikke mærke dig selv, lægger du heller ikke mærke til, at noget af det mest naturlige – at trække vejret – ikke foregår hensigtsmæssigt. 

Breathwork handler om at lære at trække vejret på en måde, som understøtter kroppens balance bedst muligt. Det er et særdeles effektivt værktøj i arbejdet med at genskabe kontakten til både krop, sind og sjæl

Mie My Tastesen er psykolog, åndedrætstræner og stifter af Compassion House. 

Mie My ser det som et privilegie, at få lov til at møde og se det sårbare i andre. Det gør hun fordi, at det er præcis i sårbarheden, at hun ser den menneskelige styrke. 

Allerede på psykologistudiet savnede Mie My en forståelse for at se det hele menneske. Hun begyndte derfor at søge efter andre veje ind til menneskesindet, end den rent traditionelle. Hun fandt forståelsen der, hvor videnskaben smukt blandes sammen med inspiration fra metoder, der har været brugt til at søge oplysning og indre visdom gennem tusindvis af år. 

I dag tilbyder hun kurser, workshops, foredrag, individuel terapi og sparring. Alt sammen i Compassion House, som er beliggende i Hunderupkvarteret i Odense. 

Link til hjemmeside: https://compassionhouse.one/

Tilmeld nyhedsbrevet