Dragondrum Feel the magic

deltag i aktiviteterne på pladsen
Dragondrum

Monika og Remi Balleisen er et helt særligt par. De har arbejdet som åndemanere og trommebyggere i de Bayeriske Alper i flere år og fortryllet deres klienter med deres dragetrommers magi både i deres klinik og ved og under forskellige offentlige arrangementer.

De to har siden tidlig barndom haft en stærk tilhørsforhold til naturen og åndeverden. Dette blev efterfulgt af omfattende autodidaktiske undersøgelser af urte- og naturopati, psykologi og anatomi og forskellige shamanske uddannelser. De har arbejdet som åndemanere i Allgäu, Østrig, Schweiz og Danmark i mange år. I deres daglige spirituelle arbejde bruger de store trommer med en diameter på op til halvanden meter til specielle terapier, som de selv bygger.

De lægger stor vægt på den energetiske sammenhæng og bæredygtighed af de materialer, de bruger til at bygge disse trommer. Lyden af trommerne er derfor ifølge dem to unik og ikke sammenlignelig med noget andet, man skal bare opleve den!

At forklare disse trommers direkte effekt på mennesker i detaljer ville føre for langt her, men i princippet kan det beskrives som en særlig type lydterapi, hvor vibrationerne, der udsendes under trommerne, sætter hver eneste kropscelle og alle kropsvæsker i konstant vibration starter en reorganisering og energetisk harmonisering.

Trommernes lyd trænger ind i kroppen dybt inde, ændrer og harmoniserer de energetiske vibrationer og udløser dermed en lang række effekter i krop og sind. Derfor har de altid været brugt som midler af shamaner, læger, terapeuter og m. m.

Remi Balleisen siger:
“Du behøver ikke at være spirituelt for at nyde disse trommer og for at blive fortryllet og revet med af deres lyd, fordi den første” tromme “vi hører, før vi bliver født, er vores mors hjerterytme!

Lad os derfor hjerteligt invitere jer alle til en lydoplevelse af en helt særlig art! “

Find Dragondrum her

Tilmeld nyhedsbrevet