Hybenliv – Ditte Christina Lustrup

Hybenliv Ditte Christina Lustrup

Kom og smag på hyben-lækkerier og bliv klogere på den orange vitaminbombe. 

Jeg er på en mission om udbrede kendskabet til de mange måder hyben kan nydes på, samt frugtens gavnlige egenskaber. Hyben er en af naturens rigeste kilder til C-vitamin og andre sunde stoffer, og så er den ganske gratis og helt igennem bæredygtig.  

I 2019 udgav jeg kogebogen Hyben – en vitaminbombe fyldt med smag og næring, med det formål at inspirere flere til at plukke og spise den sunde frugt. Hyben kan nemlig bruges til meget mere end marmelade, saft og sirup. 

På Holistisk messe kan du om lørdagen komme forbi til en hyben-snak på Spirens stand, få tips og tricks til udkerning og plukning, stille spørgsmål samt nyde et par smagsprøver fra min kogebog (100% plantebaseret). Jeg har en stak kogebøger med, så hvis du vil have et signeret eksemplar, er dette også muligt. 

Det vil denne dag også være muligt at købe økologiske veganske muffins.  

Ud over min passion for hyben er jeg er uddannet i Ernæring og Sundhed, og har desuden mange års erfaring med at lave sunde plantebaserede opskrifter, bl.a. til min blog www.hybenliv.dk.

Standplads
Find udstiller på pladsen
Standplads
Nr. 24

Se galleri

Billeder fra udstiller

Tilmeld nyhedsbrevet