Karen Svendsen, Clairvoyancehuset

Karen Svendsen clairvoyancehuset

Velkommen til ClairvoyanceHuset.

Mit navn er Karen Svendsen og jeg har arbejdet med spirituel udvikling siden 1988. Jeg tilbyder clairvoyance, healing og afdødekontakt.

I dag modtager jeg klienter fra hele landet og udenlands danskere og jeg er dybt taknemmelig for hvert eneste møde med alle disse mennesker.

Det er mig altid en ære, at få lov til at møde en smuk sjæl og mit ønske er, at du vil få den samme oplevelse. Clairvoyance er et livsbekræftende redskab til at få mere at vide om vigtige aspekter i dit liv og at mærke sine følelser svøbt i sjælens lys. Det er enestående og skelsættende i et menneskes liv.

Hos mig kommer mennesket altid først. Det er mit dybeste mål i mit arbejde.

Alle er forskellige og alle har de smukkeste egenskaber i sig. Nogle mennesker kommer hos mig for at få hjælp til at få øje på dem, andre kommer med stærkt udvidede sanser og er klar til at folde næste kapitel ud i livet. Uanset hvor du står i livet lige nu, så kan du udfolde din sjæls evner og lade mig hjælpe dig til at finde din sjæls eksistens, sagt på en anden måde: Hvad er du sat på Jorden for?

Når du arbejder på dette plan, så er livet meget mere enkelt og du vil mærke “medvind i livet” At leve med dit højeste potentiale er et liv i allerfineste justering og evig godt for dig og hele verdenen.

Gennem en clairvoyance er ingen spørgsmål for store eller for små, og du får rig mulighed for at stille spørgsmål. Jeg vil fortælle dig om dine styrker, vækst, ressourcer og potentiale. De muligheder der ligger foran dig og konkrete handlinger, som kan forløse fastlåste situationer.

I de seneste år er det kommet en hel fantastisk åbning omkring spirituelt liv, og jeg møder mange, som bare “ved” hvad der er godt for dem, og som ikke behøver ord. Ord kan være gode, men nogen gange er ord ikke nok, og der må mere til.

Healing betyder at “gøre hel” og et kraftfuld redskab til at flytte dig videre i livet. Jeg arbejder med den reneste, blideste og mest effektive energi, som uden omsvøb bare virker.

Energien aktiverer kroppens egen healingsproces, styrker immunforsvaret, løsner blokeringer, virker yderst afspændende, renser fysisk og psykisk giver et stort boost af ny energi og velvære. Mine klienter er især glade for healing efter clairvoyance, hvor vi virkelig får sat skub på forandring og udfoldelse. Efterfølgende kommer de efter behov og får kroppen ladet op og renset ud.

Det er vigtigt for mig, at spirituel levevis holdes i jordhøjde, og jeg vægter højt, at livet ikke kun leves med hovedet oppe i himmelrummet. Spiritualitet er ren kærlighed fra det højeste, og jeg gør mig umage i, at formidle rent til dig.

Afdøde kontakt er for mig, at give et kærligt kram tilbage til dig fra en afdød. Det er spirituel og mental udvikling og vil kunne spare dig for mange års tankevirksomhed og fastlåsthed. Jeg har hjulpet mange efterladte med svar på spørgsmål og formidlet ro og trøst til at levet livet videre på. Afdøde kontakt er ikke farvel til livet der er levet, det er et kærlig og rørende gensyn.

At opleve en kontakt er meget smukt og rørende, og jeg formidler på en sådan måde, at du er med, og ikke oplever ubehag. Det er helt naturligt at være lidt nervøs eller betænksom, det er kun en måde at omgå emnet på med respekt.

Jeg glæder mig til at hilse på dig i Kerteminde 🌿🌼🌿

Standplads
Find udstiller på pladsen
Standplads
Nr. 23

Se galleri

Billeder fra udstiller

Tilmeld nyhedsbrevet