Kunst i det fri. Billedværksted Johannes Larsens Museet

deltag i aktiviteterne på pladsen
Sybergland

Kerteminde Kommune og Kulturministeriets pulje ”100 dage med kultur og idræt” har i samarbejde med Johannes Larsen Museet sat  ”Kunst i det fri” i søen som en del af fejringen af genåbningen efter pandemien. Vi skal ud – ud i det fri og lave kunst, vi skal mødes, inspirere og inspireres, glædes over alt det skønne, vi er omgivet af og kan være en del af.

Johannes Larsen Museet forvalter en væsentlig del af den danske kunstskat, som omhandler vores skønne natur. Fynbomalernes nære forhold til den virkelige verden og hverdagens skønhed vil være en rød tråd i formidlingen, når museet sætter teltet op på udvalgte steder i løbet af høj- og eftersommeren. Der vil være billedværksted for alle – uanset alder, forkundskaber osv. – vi skal tegne, male og opleve verden omkring os. Professionelle formidlere og kunstnere viser vejen igennem de gratis arrangementer, hvor undervisning, gode materialer, nærvær og kunst går hånd i hånd med natur, oplevelser og nærvær.

”Kunst i det fri” sætter teltet op følgende steder:

Anexet, Lundsgård
5.-8. august kl. 10-16 (Kammermusikfestival)

Sybergland
13.-16. august kl. 10-16 (Holistisk festival),
2.-5. september kl. 10-16

Holmens Dag, Martofte
11. september kl. 10-17

Fjordens Dag, Boels Bro
12. september kl. 10-16

Langeskov Kræmmermarked
17.-19. september 10-16

Det er gratis at deltage i teltet, dog skal der betales entré til Langeskov Kræmmermarked. Vi overholder naturligvis stadig gode vaner i forhold til Covid’19.

Tilmeld nyhedsbrevet