Naturbadning med naturvejleder Mia Rafn Hansen

deltag i aktiviteterne på pladsen
Naturbadning

Mia arbejder som freelance selvstændig naturvejleder og er optaget af at vise mennesker i alle aldre naturen i dens forskellige konteksts.

Som noget relativt nyt er hun gået i gang med, at vise folk naturen som et sted hvor man kan lade sin energi og få nyt mod på hverdagen – et sted til at finde ro og nærvær i livet. Hun forsøger at bruge naturen som scene for en god oplevelse for krop og sjæl.

Inspireret af bla. den Japanske tradition igennem flere hundrede år, ”Skovbadning” Shinrin – yoku, tager hun jer med ud i naturen på ”Naturbadning” for at bade i dens rolige herlighed, ud fra hendes eget opsatte koncept.

Du kan til Holistisk festival få muligheden for at deltage i en ”Naturbadnings session”

En naturopmærksomheds vandring med naturvejleder.

Arrangør: Naturvejleder Mia Rafn Hansen

Dato og tidspunkt:  fredag d. 13/8 2021  

kl. 16.45 -18.45

Mødested: Indgang til Festival pladsen

Du kommer til at deltage i en naturvandring, med små mikroeventyrs oplevelser i naturområdet Sybergland. ”Naturbadnings sessionen” vil tage afsæt i naturen – som bare kan noget med os. Gennem små sessions vil vi sammen få smagsprøver, på at sætte fokus på sansning og at mærke egen krop, med fokus på at skabe ro, nærvær og væren i naturens selvskab. Du vil blive inspireret til at bruge naturen alternativt på din egen næste tur.

Lukket Arrangement for tilmeldte  Varighed: 2 timer

Deltagere: voksne – et indblik i en stress reducerende session – man skal være klar til at møde andre omkring et fælles 3. – nemlig naturopmærksomhed med naturvejleder guide.

Deltager antal max. 15 personer

Tilmelding nødvendig på sms til 21311514 i forbindelse med tilmelding til festival eller senest en time før kl.15.45

Det koster 40 kr. at deltage – udover festivalbillet prisen – det kan evt. betales via. Mobilpay på dagen

Freelance Naturvejleder ved Friluftsformidler.dk

Mia Rafn Hansen                                                  cvr. nr. 35767630             tlf. 21311514    friluftsformidler@gmail.com   www.friluftsformidler.dk

Tilmeld nyhedsbrevet