Nepal 2010

Nepal 2010

Nepal 2010 hjælper børn der har en meget lille mulighed for, at deres forældre kan betale for en bare nogenlunde elementær skolegang. Vi kan derfor være med til at forebygge at børn ender på gaden overladt til sig selv.

Vi arbejder med en række projekter i Nepal, dog sjældent mere end 2 år af gangen og disse retter sig primært mod at hjælpe så mange udsatte børn som det er os muligt bla. ved at hjælpe en del skoler med faciliteter

Vi laver en del opsøgende arbejde, for at opsamle nye gadebørn. Ældre gadebørn hjælper med at udpege dem, og opfordre dem til at søge vores skoler, så de kommer ind under vores hjælpeprogrammer. Børnene er altså med til at hjælpe andre børn til en bedre tilværelse, efter princippet hjælp til selvhjælp.

Vores værdier er selvværd, motivation, ærlighed og kærlighed. At give dem håb og tro på, at der er brug for dem, også efter skolen

Kort fortalt er vi lidt over 300 godhjertede sjæle, der ønsker at hjælpe udsatte børn, i et af de næsten glemte riger, tæt på “jordens tag og himmelens gulv”

Nepal 2010 er et non-profit, upolitisk og irreligiøst CSR-projekt

Standplads
Find udstiller på pladsen
Standplads
Nr. 5

Se galleri

Billeder fra udstiller

Tilmeld nyhedsbrevet