Qigong introduktions workshop

deltag i aktiviteterne på pladsen
Vibeke Fraling Qigong

På Qigong Introduktions Workshop kan du opleve, hvad Qigong er og mærke på egen krop, hvad Qigong kan gøre for dig. Qigong er mindfulness i bevægelse, det er kinesiske helsebevægelser. Det kan du læse mere om her

I sin natur er Qigong forebyggende og fremmer heling som følge af slitage og skader forårsaget af fysisk slid, stress, sygdom og behandling.

Hvad indeholder denne Qigong Introduktions Workshop?

Du vil til denne Qigong Introduktions Workshop møde øvelser, der afstresser krop og sind, bevæger hele kroppen og får skabt ro i sindet. 

Vi gør fx bevægelser og øvelser, som aktiverer flow af energi/Qi i form af fx, blide klap og stræk. Du vil introduceres til øvelser, som fremmer en hensigtsmæssig kropsholdning og brug af kroppen, så du bruger færre kræfter i hverdagen og slider mindre på din krop. Du vil møde gående Qigong øvelser. Disse træner fx balance og styrke i ben og krop. Samtidig er de gode til at finde det indre legebarn. Qigong skal helst gøres i en stemning af smilende opmærksomhed. Den smilende opmærksomhed dæmper stress, Du vil også møde øvelser og bevægelser som opleves flydende og meditative.

Du lærer at trække vejret bedst muligt!

Som noget helt centralt vil du møde Qigong Åndedrættet, som standser og dæmper stressrespons i kroppen. Samtidig betyder et dybt åndedrag, som Qigong Åndedrættet, at din krop iltes bedre og dermed styrkes dit immunforsvar. Alene tre fokuserede dybe Qigong Åndedrag i løbet af din hverdag vil have en markant effekt på dit stressniveau, dit immunforsvar og din krops evne til at ilte kroppens celler. Det vil bedre din kondition fx, men det vil også fjerne CO2 = kuldioxid, som slider på cellerne og får os til at ældes. I denne artikel kan du få overblik over 10 af de fordele, der er ved at dyrke Qigong.

Hvis du gerne vil se billeder fra andre Qigong Introduktions Workshops – klik her

Vibeke Fraling, Qigong Master

Vibekefraling.dk og Qigongacademy.dk

Tilmeld nyhedsbrevet