Relationsskabende samtaler ved Bente Brandstrup fra Pigepotentiale

deltag i aktiviteterne på pladsen
Bente Brandstrup pigepotentiale

Er du mor, far, mormor, farmor, faster eller noget helt andet, så kender du sikkert også til, at det i hverdagen kan være svært at få skabt tid og rum til den relationsskabende samtale.        

Tid er en mangel vare

Vi lever i en tid, hvor vi ofte oplever at have for lidt tid. Hverdagen er fyldt med skole, arbejde, fritidsinteresser og pligter. Vi har en masse, vi skal nå, og ofte glemmer vi tiden til dem, der står os nærmest, og måske i virkeligheden er de aller vigtigste.

I pigepotentiale møder vi af og til piger, hvis største ønske er mere tid sammen med deres mor i hverdagen. Det vil vi gerne hjælpe med – og her på den holistiske festival udvider vi målgruppen til at omfatte alle relationer. Og den eneste forudsætning for at deltage er, at du har en samtalepartner med.

Vi starter med et kort oplæg om vores sociale stil, og hvordan vi kan misforstå hinanden i relationen, når vi tager udgangspunkt i, at de andre tænker på samme måde, som jeg selv gør.

Efter oplægget vil Bente facilitere små samtaler relationerne imellem. I vælger selv, hvem I samtaler med, og det er selvfølgelig også helt op til jer selv, hvad I bringer op.

Spørgsmålene til jer kan være noget i stil med følgende:

Ung til ældre: Hvad drømte du om, da du var i min alder?

Ældre til ung: Hvordan håber du, at dit liv ser ud om 10 år?

Spørgsmål til begge: Hvad er vigtigst for dig i dit liv lige nu?

Det får du med herfra

Vi lægger vi op til en hyggelig time, hvor I har mulighed for at tale sammen uden forstyrrelser. I får også muligheden for at blive endnu klogere og nysgerrige på hinanden via vores introduktion til den udadvende, tilpassende og tilbagetrukne sociale stil.

Og I går herfra med en oplevelse af at have skabt en lidt dybere relation.

 

Hvem er vi?

Bente Brandstrup er indehaver af Pigepotentiale, som er landets største sammenslutning af coaches med focus på unge pigeres mentale sundhed.

Pigepotentiale består af 15 coaches fordelt med 6 coaches i Jylland, 2 på Fyn og 7 på Sjælland

Vi arbejder primært med coaching af unge, men afholder også workshops, foredrag og andre arrangementer.

Du kan læse mere om Pigepotentiale her:

www.pigepotentiale.dk

Tilmeld nyhedsbrevet