Transform Your Life Academy

Signe Ruby Transform your life Academy

Signe Ruby og hendes team brænder for at skabe kurser, uddannelser, retreats og online forløb, der giver dig større tro på dig selv, følelsen af at være stærk og lykkelig indeni og modet til at udleve dine idéer og passioner.

Vi tror hverken på pres, præstation eller perfektion, men vægter mangfoldighed, kærlighed og fred højt. Derfor sætter vi en ære i  at skabe udviklende fællesskaber, hvor du aldrig føler dig forkert eller alene, men tryg, set og støttet i at være lige præcis dig.

Gemmen vores uddannelse til bl.a. Livsforvandler og Kvinde Cirkel Guide kombinerer vi personlig udvikling med spiritualitet og nærende ritualer, som hjælper dig med at slippe gamle smertende historier fra fortiden, styrker dig i at mærke det særlige, som du kommer med til verden og i det hele taget leve et liv, der emmer af kærlighed, frihed og dyb tilfredhed. 

Og så elsker vi inspirere dig til at mærke, hvordan du kan gå ud i verden som den smukkeste Livsforvandler Coach eller Kvinde Cirkel Guide, der hjælper andre mennesker.

Som ejer af Transform Your Life Academy har Signe Ruby sammen med sit team skabt et kursuscenter på en skøn naturgrund med udsigt til Lillebælt lidt udenfor Middelfart, hvor der bl.a. er plads til retreats, dans, foredrag, yoga, måne-ceremonier i tipi og unikke Kvinde Cirkler, hvor du kan møde forskellige Kvinde Cirkel Guides, der hver har noget helt særligt at tilbyde.

FOREDRAG “Fremtidens Kvinde Cirkler – Sådan løfter kvinder hinanden og skaber en kærlige verden

Foredraget: Siden tidernes morgen har kvinder mødtes i flok og delt deres erfaringer og dybe visdom. De har støttet hinanden i at udtrykke deres feminine væsen, grint, grædt, sørget og fejret rejsen fra pige til ungkvinde, moder og gammel vis kvinde. Vi kvinder har så meget at give til hinanden, når vi mødes i et kærligt, trygt og ufordømmende rum og sammen åbner op for vores drømme, sårbarhed, styrker, udfordringer, spiritualitet og medfødte feminine visdom. Kom og hør, hvorfor det igen er tid til, at vi kvinder mødes i flok, hvad det er en kvinde cirkel kan give dig – og hvordan vi kan bruge kvinde cirkler i vores moderne verden.

PRØV EN KVINDE CIRKEL 

– Prøv en Kvinde Cirkel – max 14 deltagere pr. cirkel på plænen. Tilmelding på standen.

  • Cacao Ceremoni: Prøv en Kvinde Cirkel, hvor du guides igennem en smuk cacao ceremoni, der åbner op for dit hjerte, så du kan mærke roen og høre svarene fra dit inderste.   OBS: Hvis du er gravid, ammende eller tager antidepressive midler oplys det da til vores Kvinde Cirkel Guide, inden ceremonien starter, så hun kan servere en mildere kop ceremoniel cacao til dig, da cacao’en øger din blodcirkulation.
  • Sjælens Tempel: Prøv en Kvinde Cirkel, hvor vi lader din sjæl tale igennem tarot- og orakelkort, så du kan modtage budskaber og støtte fra Universet 
  • TrommeMeditation og naturens egen te: Prøv en Kvinde Cirkel, hvor du guides igennem en powerfuld trommemeditation, der åbner op for din feminine urkraft.

Standplads
Find udstiller på pladsen
Standplads
Nr. 10

Se galleri

Billeder fra udstiller

Tilmeld nyhedsbrevet