Zun coaching – mærk dit flow

Natasja Steen

Natasja er uddannet som coach, lærer og ergoterapeut.

Hun er optaget af, hvordan singlekvinder skaber det liv, de drømmer om og hvordan man kan bruge singletilværelsen som en katalysator for personlig vækst. Singlelivet er ikke et liv i venteposition men en mulighed for at stille skarpt på sin egen styrke og plads i verden.

Natasja tilbyder gruppecoachingforløb hvor fokus er at du finder frem til, hvordan du gerne vil leve dit liv indenfor forskellige livsområder. Det kan fx handle om kærlighed og dating, seksualitet, sundhed og krop, venskaber og nære relationer eller spiritualitet. De enkelte temaer tilrettelægges i samarbejde med deltagerne i gruppeforløbet.

Natasja tilbyder også individuel coaching. Gå ind på www.zun.dk for flere informationer om individuel coaching.

Hendes tilgang til coaching er ud fra den tanke, at forandringer sker, når man ved hvilke skridt, man skal tage og tror man kan mestre det.  Når man bliver i stand til at tune ind på sin intuition og følge sit eget flow, skabes der fremdrift.
Det er Natasjas fornemste opgave at stå ved din side og guide dig i den proces.

Lørdag kl. 16.00-18.30 (ca sluttidspunkt)

Slut fred med din krop. Gruppecoaching v/Natasja Steen, Zun Coaching

Beskrivelse:

I denne gruppecoaching arbejder vi med, hvordan du kan finde glæde og tilfredshed med din krop og give slip på begrænsende tanker, overbevisninger og idealer i forhold til krop og sundhed.

Max. 8 deltagere. Tilmelding på standen.

Søndag kl. 10-12.30 (ca. sluttidspunkt)

Kaptajn i dit eget liv. Gruppecoaching v/Natasja Steen, Zun Coaching

Beskrivelse:

I denne gruppecoaching fokuserer vi på, hvordan du som singlekvinde kan leve dit liv og forfølge dine drømme ud fra din egen målestok. Hvordan du kan sætte fokus på dine resurser og leve et liv, hvor du er kaptajnen på skibet.

Max. 8 deltagere. Tilmelding på standen.

Standplads
Find udstiller på pladsen
Standplads
Nr. 14

Se galleri

Billeder fra udstiller

Tilmeld nyhedsbrevet